Massa plusgrader...

...det gillar vi starkt!

Regnade rätt mycket i morse, men sen under dagen så har det lättat och blev jätteskönt väder! Dock var det inte en blå himmel så att solen kunde skina, men värme i alla fall.

Ja, haha, då sitter man här vid datorn och planerar ännu en gång med min fina vän Yazmina. I like it a lot.

Nu MÅSTE jag plugga natur. Sen ska jag ut och gå med min vovve så man får in lite nytt syre.


Just nu skulle jag vilja ha nya...

joggingskor
träningskläder
underkläder
smycken
klänningar

rubriklöst

Pluggat - check!
Städat - nej
tränat - nej

Jag fick i alla fall läxan gjort. Skönt det. Ska nog ut och gå en sväng sen. Har lite rastlösa ben, haha. Städandet kan jag alltid ta sen innan jag går och lägger mig. Det är bara lite grejer som ska plockas undan.
Ciao!


här ska det vara en rubrik

Jag måste städa. Jag måste plugga. Jag måste träna. Jag måste... ta tag i mitt liv.
suck..

Stan, fika, Frida

Idag sov jag ut. Riktigt skönt. Sen lagade jag mat. Blev kött, klyftpotatis och bearnaisesås, + gurka. Riktigt gott. Sen cyklade jag till bussen och mötte upp Frida. Vi gick och fikade och hade tjejsnack like always och sen blev det lite shopping.
Kom hem för en timme sen och har lite huvudvärk, tänkte vila en liten stund så får vi se om det släpper :)
Hörs sen sötnosar

Godmorgooooon!

Gäääsp. Sovit som en stock inatt. Det behövdes. Fick inte så mycket sömn sist. Hur som helst.. Ska snart bege mig mot bussen, ska bara sätta på lite smink sen är jag ready! Efter skolan ska jag möta upp Frida. Ska fika och snacka en massa massa. Sen blir det hem och träning. Sen.. blir jag dränkt i plugg.


Underbara helg. Underbara sol.

Solen har skinit nästan hela tiden nu i helgen. Underbart. Igår var det fest här. Slutade ganska sent, vid 5 tiden kanske? Sov inte alls länge heller. Nu ska jag faktiskt skaffa mig en svart rullgardin! Trött på min rosa, även fast det är mysigt, men solen går upp i öster.. Där jag har mitt fönster. Så nästa köp - svart rullgardin.
Blev en del som sov över, bla Yazmina. Hon åkte för en stund sen så nu ska jag STÄDA.
Ciaaao.

Hold me

Denna dagen har gått ganska segt? För mycket tankar i huvudet tror jag. Och klockan är inte en tio än.
Imorgon hoppas jag på en bra dag! Eller en bra kväll och natt!


I need I hug. I need you to hold me.

April-väder..

Solen skiner nu efter ÖSregnet. En blå himmel syns också fast med moln. Ja, detta är verkligen april-väder..

Regn, hagel, solsken?

Ja.. Rubriken ovan.. Så såg vädret ut här idag. Just nu skiner solen lite då och då. Eller nej.. Nu regnar det! 

Först var det skolan som gällde. Därefter träffade jag Yazmina och vi tog en fika på cafét som vi måste vara stamkunder på nu, haha. Efter det blev det en sväng till HM, köpte två klänningar och ett skärp! Sen blev det även ett armband på Glitter. Tog sen bussen hem och påbörjade med städningen här hemma. Nästan allt är klart nu. Bara golven och sen dammtorka lite. Sen är allt klart! Grymt skönt.


Taggad Emilia? ;)

Nu till sommaren kör vi igång igen. Emilia och jag, tredje året i rad!
Många liter vatten, klagomål, varmt väder, åska, regn, jordgetingar, skratt, kläder som går sönder, huggormar, bromsar, trötthet, ärr lite här och var, sitta i kojan, lunchrasterna, nya låtar upptäcks, "blod, svett och tårar"... ja, det går beskriva vårat sommarjobb mycket mer, men här en liten bit av det. Trots att Emilia och jag klagar varje gång vi jobbar så är vi inne på vårt tredje år. Haha, vi måste nog ha rätt kul ändå? JO TACK, det har vi! ;)

Här kommer lite bilder från förra året!


en glad Emilia på lunchrast!

som sagt.. lunchrast. då vilas fötterna!

min hals. en ""%#¤% jordgeting stack mig där. AJ.
blev stucken på fler ställen den dagen. Lyckades få ett
"svart moln" av jordgetingar förra året då jag satte ner
"staven" i ett jordgetingbo. Japp, väldigt clever..

jag vet inte vad jag gör? Emilia kommer du ihåg ngt om detta?

tjock tröja, regnjacka, skärp med tunga plantor. NU KÖR VI!

inte världens bästa bild, men dessa skönheter träffar man på!

en vanlig syn..

vanlig outfit. t-shirt, tunn långärmad, handskar, mjukisbyxor.
fint väder - bikinitopp, mjukisbyxor och handskar.
regnigt väder - outfiten ovan plus regnjacka.

dåligt väder? regnar det? blå himmel längre bort dock. suddigt iaf..

suddigt. här jobbar man från soluppgång till solnedgång! ;)

ehm ja? kottar och grenar och marken är ju skitsnygg.. ;)

emilia och...

jag.

Traditionella torsdag

Dagen började med att jag vaknade upp ur min sköna säng. Lyckades komma upp, fixade mig och tog bussen mot skolan. Insåg dock när jag gick uppför backen till skolan att jag tagit för kalla kläder.. Matte och samhäll bestod min skoldag av, sen bar det av ner mot stan och möta upp Yazmina! En liten tradition har det börjat bli minsann att träffas varje torsdag, hihi. Blev lunch och sen lite shopping! Köpte goda jordgubbar som vi ska ha till lördag.. Mumma.

På bussen hem såg man hur snön yrde runt utanför. J*vla skit väder. Vill ju ha sommar! Sen bestod min dag av att sova en liten stund, ut till stallet och fixa hästarna, natta dom och sen nu dricker jag ett glas med cola. Ska strax ut och gå en lång runda med min älskade lilla vovve! :)


Vilken dag asså..

Idag har jag ridit min häst, sen åkte jag in till stan och träffade Frida. Vi gick och fikade (lunch för min del) och sen tog jag bussen till innebandyträningen. (y)

Idag kan jag med sorgen i hjärtat säga r.i.p mina älskade svarta läder converse. <3 :( Nu finns dom inte längre, knappt använda, slängda på tippen av en som jag ändå frågat om jag hade glömt dom hos. Detta partet kom från USA som min älskade pappa hade tagit med sig hem. Ååh vad ledsen jag är :( Hur som helst. Hoppas jag kan fixa ett par nya sen. :)

Godmorgon

Somnade vid halv två tror jag och vaknade vid halv elva utan att vakna någon gång där emellan. Grymt skönt!
Precis ätit lite havregrynsgröt och nu ska jag dricka mitt glas med c-vitamin. Känner mig lite krasslig idag igen, tyvärr. Inte bra att träna när man är sjuk. Hade feber och nästan halsfluss när jag tränade för tre veckor sen. Sen dess har det suttit i, haha.
Nästan all snö har smält bort i alla fall. SKönt det. Varför ska det snöa i mitten av april? Suck. Jag vill ha blå himmel, grön natur, sommarkläder och vääääääärme. NU. :)

Solen var är du?

APRIL VÄDER?!

Jadå, vad blir april utan april väder? KLART DET MÅSTE SNÖA. Åååh vill inte ha snö, snälla ligg inte kvar imorgon. Det har blivit vitt ute. Åh, vill ha sommar INTE vinter!

Trista tisdag?

Dagen började ju som sagt med min kur med c-vitamin! Och det funkade rätt bra, lyckdes orka vara med på vår träningsmatch. Dock har jag en liten svag huvudvärk på g igen.. Fick feber och hade nästan migrän igår. Nej igår mådde man inte alls så bra. Inte imorse heller. Usch. Skönt att det är studiedag imorgon i alla fall. Efterlängtat! Hur som helst.. När man duschat och gick ut från sporthallen regnar det givetvist. Sen var det ner och handla och det regnade fortfarande. På hemvägen började det regna ännu mer. Suck suck.. MEN det snöade ju inte i alla fall, haha. Skönt det.


Rubrik

Nu måste jag väl ändå fått i mig tillräckligt med c-vitamin? Två apelsiner, ett glas c-vitamin brus, 5 glas med apelsin juice. Hmm.. det borde väl ändå räcka? Haha. Plus att jag har druckit en kopp te med.
Försöker vara så fräsch som möjligt till kvällen och hoppas att man är helt hundra till helgen. :)
Ciao!

Multiplex C-vitamin

Precis druckit ett glas Multiplex C-vitamin. Får hoppas att den gör gott. :)


C-VITAMIN

Har precis ätit en apelsin. Ska äta en till snart. Måste få i mig massa c-vitamin nu, så att man inte blir jättesjuk igen.

Solen tittar fram lite då & då, hörde att det skulle komma snö? Nej tack! Vill verkligen inte ha tillbaka snön, så jag håller tummarna..


Hold me now. I need your arms

Igår kväll med det utgång med Yazmina och Emilia! Alltid lika kul. Kom i säng vid halv 4 kanske.
Vaknade vid halv 11 och kunde inte somna om. Blev upp och städa hela lägenheten. Riktigt skönt att ha det gjort, har skjutit upp det i några dagar nu. Annars har jag nästan bara tagit det lugnt idag. Värdet är så tråkigt ute. Regnade förut idag, men då sov jag hehe. Det blåser, himmlen är grå och det är kallt. Jag som hade tänkt fixa uteplatsen idag. Hmm..
Sitter vid datorn nu i alla fall och lyssnar på musik. Vi hörs!


Älskade våren

Varit soligt och fint väder idag. Längtar grymt mycket till sommaren. Big planes. It's gonna be a good summer.


Please...

shake me til you wake me from this bad dream.

Hos Yaaaaazi

Sitter hos Yazi just nu. Vi ska iväg och handla lite och sen ska vi hem till mig!

RSS 2.0