I put my trust in you..

Hej på er

Hoppas alla har haft en fin midsommar-helg! I torsdags kom Fanny ut till mig och sen åkte vi och handlade med min mormor! I fredags jobbade jag och sen kom Nevena hem till mig så satt vi 3 utomhus och åt god mat och solen sken. Vi åt jordgubbar från mitt lilla land och sen blev det ingen jordgubbstårts, proppmätta som vi var! Utan det fick bli lite chips och godis. Däremot på lördagen när Nevena och Fanny fortfarande sov så bakade jag minsann jordgubbstårtan :) Riktigt god blev den! Sen åkte Nevena hem på eftermiddagen. Idag har Fanny och jag inte gjort så mycket. Jag tog hand om hästar och hundar åt mamma och pappa som varit iväg. Sen åkte Fanny hem på kvällen och nu sitter jag och lyssnar på musik.
Haft en lugn och bra helg med strålande solskens väder!


say you want me or you don't need me..

Fanny är här och nu ska vi åka och handla en massa inför midsommar som är imorgon :)


the sun is shining so hot, so damn hot like you

det är strålande väder ute! Galet varmt och jag gillar't starkt!
Nu blir det frukost och sen städa.


moonlight

The moon is amazing tonight. Big and orange.
I was riding in the moonlight. What a feeling.



awesome

today I feel a kind of awesome. Just because.

I fredags blev det ut med Nevena och sitta och dricka lite på krogen. Var lite wierd people ute dock.
Sen resten av helgen fram tills ikväll har spenderats med två kompisar. Mycket trevligt. :)

Hoppas ni har haft en bra helg! Min var iaf awesome!

drip drop

Hej på er

Sitter just nu och dricker en kopp te med musik på högsta volym. Lyssnar just nu på Drip drop med Safura. Like! Hoppas allt är bra med er, och jag måste bli bättre med uppdateringen!

let's go wild and crazy tonight, let me touch you

idag har jag.. inte gjort någonting! Solade en halvtimme kanske, sen kollat på tv, -fotbollen så klart, sen har jag pratat med Fanny. Tiden har bara runnit iväg! Herregud. Nej nu ska jag ut och rida min häst och ta tag i mitt liv lite. Ciao!


SOLEN ♥

Äntligen har solen bestämt sig för att titta fram! Så nu ska jag ut och ligga lite i värmen och hoppas man kan få någon färg! ♥


Fotbolls VM

kollar på fotbollen nu, Brasilien-Nordkorea. Go go Brazil!


bad update

anledningen till dålig uppdatering är för att jag har behövt komma ifrån från vissa saker och sen har mitt internet inte funkat på ett tag, men nu funkar det igen och jag har sommarlov!

Precis pratat med min kära vän Nevena och följde hennes råd med att dricka varmt vatten med massa citron i. Ska lindra halsont så var villig att ge det ett försök. Får se hur jag mår i halsen imorgon, haha.

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova :)
Godnatt!


wierd feeling

Jag har en sån konstig känsla. Det känns jätte konstigt och jag vet inte varför jag känner som jag gör..? Är jag orolig över något? Hmm.. ingen aning. Har känt det hela dagen och jag vet inte varför..

RSS 2.0