stan med maryland

Vaknade vid halv 11 idag och jag som planerat att vakna klockan 9! Aja, pigg var jag iallafall. =)
Tog det lugnt och sen fixade jag mig för att åka till stan och träffa den galet bra människan Maria. Det blev käk på Pastabaren och sen lite shopping. Men dock var det ju inte bästa vädret. Åska och regn! Så galet fint väder det har varit nu på sista tiden och så ska det givetvist regna idag. Hoppas det blir fint väder igen snart! Jag hade iallfall en kalas bra dag på stan idag! En bh, ett linne och frukt + choklad spenderade jag pengarna på.
Nu har jag också provat Marabou Sommar och den var ganska god faktiskt.
Ikväll är jag hemma själv och det blir film, choklad och vindruvor!
Vad ska ni göra ikväll? =)

Nu ska jag städa mitt rum som jag har sagt att jag ska göra 10843 gånger typ, haha.

Puss och kram


älskade värme

Idag har det varit riktigt fint! Mina "streck" på axlarna är nästan borta och lite mer färg på kroppen också! =)
Busat lite med min lilla sötnos Gucci. Och hon älskar att leka, haha. Så fort hon hör: "Ska vi leka? Ska vi leka?" Så hoppar hon framför en och är taggad! ;)

Jag är så grymt sugen på jordgubbar, haha. Känns som det var evigheter sen. Mmm jordgubbar är så gott... På tal om Mmm, är det någon som har smakat Marabou Sommar, den med choklad och jordgubbar? Vissa säger att den är god, andra säger blä. Så hiss eller diss?

Puss på en underbar dag ♥





Gucci sötnosen


Ja, där ser ni på axlarna de små "strecken" som ska solas bort.


Min lilla älskling Gucci med sin välanvändna kyckingleksak, ;)


Buuuus med G


Lilla G tog ett skutt!
©


sommaren är bäst ♥

Hallå bloggen. Inte blev det städat i mitt rum idag heller. Suck, måste verkligen ta tag i det imorgon. Men det är imorgon det. ;)
Mm... jag älskar verkligen sommaren! Solen, kvällarna, vännerna, promenader, bad, grilla, värmen, sova, festa, ja ALLT! Sommaren är verkigen bästa årstiden! =) Bortsett från att jag har fått knottbett. :( 

Men nu ska jag snart krypa ner i min säng och sova.

Godnatti natti ♥

no sleep tonight

Godmorgon! Steg upp ur sängen för ett tag sen. Har inte kunnat sova något alls i natt typ. Jag vaknade ju sent igår så jag var ju inte trött när jag gick och la mig klockan 3 inatt igen. Men jag kunde verkligen inte somna. Runt 4-5 somnade jag och sen vaknade jag vid 7 igen. Har försökt sova sen dess men det går verligen inte.. Så det blir solstolen och musik istället! =)

Kram


=)

Jag cyklade till vår damm med Busan och så simmade hon runt och sen tvättade jag henne. Hon älskar verkligen att bada, haha! =) Gick runt i bikini och njöt av solen och värmen. Det var riktigt varmt i vattnet. Nästan så jag själv ville hoppa i, hehe. Tog lite bilder som kommer här. =)  (©opyright på alla bilderna).
O'boy vad jag måste städa mitt rum snart, men det gör jag imorgon för snart är det dags för sängen. =) 

Puss och kram


Hittar en liten sten i vattnet


Det är väldigt kul att gräva


Lilla nosen under vattnet


Leka med stenar är kul


Snygg bränna man fått på jobbet bara för att man har handskar på sig.
Blir till att smörja sig med brun utan sol på händerna, haha! ;)


Lite mjukt var det på den lilla "ön"


Något intressant där borta kanske..


Simmar


Bikinin är köpt på H&M förra året. (Ser ut som om jag har page, haha.)


Oufit idag. Jeansskjorta -pappas, tunika -Gina, shorts -kommer inte ihåg och mamis coola cykel.


sol vind och vatten

Hej! Solen skiner, vinden blåser och snart ska jag ner till vattnet med min lilla vovve. Fast vinden kan jag vara utan, hehe.
Idag har jag sovit riktigt länge... Enda tills halv 15! Oj, hehe, men det behövde jag verkligen. =)
Nu ska jag inte sitta här längre utan ska gå med min vovve!

Hörs senare, puss

en liten nattuggla

Har precis kollat på en film, minns inte vad den hette, men den var helt okej.
Det har börjat bli ljust ute så nu ska jag krypa ner i min "ny bäddade" säng och sova riktigt lääänge, hehe. =)
Puss!

HELG = sov morgon! =)

Sista dagen på jobbet idag denna veckan och imorgon, äntligen blir det sov morgon! =)
Dagen var lite som vanligt, upp klockan 7, jobba och sen hem, duschade och så blev det käk, fast ikväll åkte Victor hem till sig.

Någon timme senare kom Jennie &Johan hit och hämtade sin lilla valp. =) Blev lite kex, crème bonjour och ost.  Gott.
Nu är jag helt slut och känner mig riktigt stolt över mig själv, för att jag orkade stiga upp varje morgon och bet i det sura äpplet. Men pengar, pengar, pengar tackar man inte nej till. ;)

Nu ska jag kolla på tv, fixa lite med de små djuren, bädda sängen med nya lakan och sen sova! Mm, älskar att sova när det är nya lakan.. Känns så fräscht. =)

Hej så länge


En liten bild på mig

KING of pop

Michael Jackson drabbades av en hjärtinfarkt och enligt media gick hans liv inte att rädda. Han blev bara 50 år.

R.I.P

Sov gott! =)

Grillat till kvällsmat som sagt. Nypotatis, kött och sallad. Mums. Jag är så grymt mätt fortfarande, haha.
Just nu känner jag en stooor längtan av att få krypa ner i sängen och sova tills mobilen väcker mig klockan 7... Men imorgon är det sista dagen denna veckan för sen är det helg! Äntligen! =) Heeej vad jag ska sova ut på lördag! ;)

Nu ska jag nana. =)
Puss och godnatt

Trött

Det var så klart upp klockan 7 idag igen. Åt lite frukost och sen åkte jag & Victor ut med pappa till jobbet. Det blåste idag, vilket var skönt. Fast hade jag inte jobbat så hade det gärna fått vara vindstilla och en klarblå himmel, hehe. Hade bikini-överdelen på mig idag, men solen tog nästan ingenting. Får pressa bort de vita stecken en annan dag ;)
Idag jobbade jag på bra och är nöjd med min insats! =) Ringde pappa så kom han & min lillebror och hämtade oss. Sen blev det OKQ8 och en glass.
Har precis duschat och det var riktigt skönt. Nu blir det fixa massa saker och sen så ska vi grilla ikväll. Mums! Vad ska ni göra ikväll? :)
Nu ska jag bada vovvarna, puss och kram

Så här såg vädret ut idag. Sol, moln och vind.


Solbränna

Upp klockan 7 idag igen. Ville verkligen bara ligga kvar i sängen och fortsätta sova.. Men pengar pengar pengar!
Solen stekte på idag också och det var inte ett moln så långt ögat kunde nå. Skönt att det blåste lite iallafall. Jag har ju jobbat med skjorta de senaste två dagarna, men idag efter halva tiden beslöt jag att ta av den för att bli lite brunare på armarna. När jag jobbat färdigt så kollade jag bakom bh-banden för att se om solen tagit något. Emilia tyckte att hon inte såg ngot. Tur det tyckte jag eftersom jag inte har min "bikini-bränna" så. Men efter att jag duschat så kollar jag i spegeln och vad ser jag? Vita streck! Så imorgon blir det bikinin på om det är lika fint och strecken ska bort, haha.

Efter jobbet blev det stan och träffa Nevena! Shoppade lite, bl.a. ett par jeanstights från VILA 249 kr (tror jag de kostade) och ett par vanliga svarta tights (tunna) också från VILA. Sen blev det en kycklingsallad och iskall cola från pastabaren och så gick vi bort till parken och kollade ut på sjön. Underbart! Sen så hämtade vi N's cykel och fortsatte till resecentrum i väntan på min buss. Där träffade jag Fidde lite snabbt och sen åkte jag bussen ut till mina kusiner och träffade släkten. En av mina kusiner, Elina och jag pratade på som vanligt om killar och allt annat allmänt. :)
Mmm tycker att jag har haft en bra dag! =)

Nu blir det verkligen sängen för min del, helt slut!
Puss!

Mmm solen.. lovely!

Jobb Jobb jobb.

Bara andra dagen på jobbet och jag har redan tröttnat, haha, men man får ju pengar så bara till att bita ihop. Känns som om jag kommer att jobba alla fina sommar dagar. Åh så fint väder det är! Och när det är som varmast.. så jobbar man istället för att ligga och steka i solen.
Steg upp klockan sju idag igen, åkte runt 8 tiden och sen blev det jobb. Helt slut idag. Hade en sån fruktansvärd huvudvärk och solen stekte när man hade sina "arbetskläder" på, grymt varmt med långbyxor och skjorta. Men klockan 15 var dagen över! =) Pappa kom och hämtade mig, Emilia & Victor och så fick jag laga maten, hehe. Spagetti, currysås, grönsaker och baugetter. Efter maten kom Emilias pappa och hämtade henne och jag tog det bara lugnt.
Nu ska jag gå en sväng med min vovve, sen blir det duschen och sist sova! Längtar redan tills jag kryper ner och nanar, så trött är jag, haha.
Hoppas alla haft en underbar sommar-dag och njutit! =)

Puss & godnatt!

årets första dopp!

IGÅR
(Ja, som det stod i förra inlägget så var det  en bra dag igår. Varför allt var så bra nämner jag inte för det är en liten hemlighet. =)
Steg upp, fixade lite saker och bara tog det lugnt. Sen kom min mormor & morbror och hälsade på. Strax därefter kom Victor,  en kille som ska jobba med mig. Det blev en promenad en sväng med hundarna och sen film på 5:an. Den var inte så jättebra, men helt okej. Efter filmen kröp jag ner i sängen nästan direkt.)

IDAG
Ja som sagt så steg jag upp tidigt idag... klockan sju! Åh jag ville fortsätta ligga kvar i min sköna säng.. Men jag lyckades ta mig upp & duscha. Snabb frukost och så åkte jag, Emilia och Victor ut till jobbet med pappa.
När vi inte orkade jobba mer så åkte vi till sjön och badade. Mitt första dopp iår! Vet att jag är lite sen med det kanske, haha, men nu jag har iallafall badat!=) Efter badet åkte vi hem till Emilia, åt glass och sen kollade vi på filmer när hon & jag var små och spelade upp teater, hade kabaré under mellanstadiet och när alla nior hade en "klassdansuppvisning" på julavslutningen. Haha så många minnen. Sen åkte jag och Victor hem igen & då blev det mat och film, Inside Man. Har sett den lite innan och den är rätt bra. Nu ska jag sova för att det blir upp tidigt imorgon igen. Gäääsp på det. Är så sjukt trött!

Godnatt och njut av sömnen! =)

En bra dag

Solen har tittat fram idag och då passade jag på att sola lite. =) 
Dagen har varit bra. Mer än så hinner jag inte skriva för nu ska jag städa mitt rum och sen blir det upp tidigt, för imorgon börjar jag jobba!

Puss & godnatt!


Tuff tuff resa

Godmorgon/godmiddag alla söta läsare! Sitter just nu på ett tuff tuff tåg på väg hem från Emelie. Känner mig riktigt trött och har lust att sova en stund, vilket inte hade varit helt fel med tanke på att jag fick bara drygt 6 timmars sömn inatt, hehe. Var upp till 3, gäääsp. MEN jag hade grymt kul igår kväll! Började med att jag & E och hennes familj åt midsommar mat hos deras vänner. Efter maten så åkte jag, E och Malin buss till Mia och träffade Melinda och sen bar det av mot Pehrsson. Mycket dans och träffade nytt folk. Jag hade en sjukt trevlig kväll som helst om man bortser från en sak! :) Hoppas ni hade en härlig midsommar!
När jag är på hemmaplan så kommer mamma, pappa och min lillebror och hämtar mig, sen ska vi nog hitta på något kul! =)

Nu blir det nog att vila en stund, hörs senare kram kram.

Ibland kan allt kännas lite upp och ner.

Jag önskar er alla...

... En riktigt glad och festlig midsommar! :D

Kraaaaam från jeeeeennie


jordgubbbbbbbstååårta!

pssst måste bara säga...


...att Bouchée Côte d'Or är så gott.

E & jag delade på en Bouchée Côte d'Or vit choklad. Den är riktigt god!
Någon mer som gillar den söta elefanten? =)
(Bilden ovan är ljuschoklad med nogat)

Nej, nu blir det sängen! Godnaaatt =)

Godnatt bloggen

Blev som sagt en sväng till stan idag med Emelie, Mia & Malin. Vi käkade på ett café och jag åt en tacotallrik. Mums!
Sen kollade vi runt i lite affärer och jag hittade ett par fina skor som jag ville köpa, men finns det i min storlek? Nej, för dom var slut. Så typiskt när man hittar ett par skor som man gillar. Efter det åkte vi hem till Emelie igen och fixade min klänning som jag ska ha imorgon och Emelie har lite beslutsångest om vad hon ska ha på sig, så det blev lite till att prova lite olika outfits. Sen kom Pehrsson & Simon hit och så klippte E hans hår, tumme upp. Efter klippningen blev det till att hänga med dom en sväng med Pehrssons bil.  
Kom precis hem och känner mig rätt så trött ja. Imorgon så är det midsommar! =) Ska bli så sjukt kul, yeah!
Tandborstning på g och sen nana kudden. Men först lite nattmat, hihi.

Sovgott pusss


Fikatime =)

Min första riktiga sovmorgon på sommarlovet idag. Sov till kvart över elva, skönt!
Har precis duschat och nu ska Emelie & jag fixa oss. Sen ska vi möta Mia & Malin i stan och ta en fika. Trevligt! =)
Och imorgon är det midsommar! Shuuhu vad kul det ska bli! Bortsett från allt det tråkiga vädret, det ska tydligen regna imorgon, buu.. :(

Vi hörs senare, xoxo


Hallå hallå bloggen

Sitter just nu på tåget till min söta vän Emelie. Hon ska hämta mig med moppen och så åker vi kanske till stranden och tar en glass. Åh jag vill vara framme nu! =) En  söt mini-dator har hamnat högst upp på min önskalista nu, hehe.
Sen behöver jag lite ny musik i huvudet, så lite musiktips uppskattas! =)
Och oj vilket fint väder det är idag. Solen skiner och himlen är blå! Lovely!
Snart är jag framme så nu ska jag packa ner laptopen igen. Kommer kanske ett litet inlägg senare ikväll.

Vi hörs, puss & kram

ny header!

Vill bara säga att jag gjorde en ny header idag! =) Vad tycker ni?

ut i solen! =)

Solen skiner idag! Dock blåser det och lite moln svävar på himlen, men det regnar iallafall inte! Så nu blir det ut med bikini och se om jag kan bli lite brunare. Har bara varit ute i solstolen en timme iår, hehe. Så ut med er i det fina vädret nu, så kan datorn vila! =)

Puss & Kram!


Nana kudden

Nehe, nu mina vänner är det dags för mig att sova! Ska bli så otroligt skönt att krypa ner i sängen och sen nana kudden.. Mm låter inte helt fel.. Fast jag är faktiskt en uggla, alltså en nattmänniska, hehe. Någon mer som är det? =)

Nu blir det sängen för min del, godnatt!

gjorde nyss en liten söt bild. =)


vad killar tänker på?

Sex, mat, underkläder, porr, mamma, håret, pengar, sex, bilar, sprit, öl, fotboll, bröst, rumpor, sex, slagsmål, film, tjejer, killar, jessica alba, framtiden, sex, karriär, vem har störst, storleken, sin kropp & sina muskler, status, sex, vem har haft flest, dataspel & tvspel bl.a. x-box, musik, sex, dans, ljuga, fester, scrubs, paradies hotel, sport och åter igen sex.....
Vad tror du killar tänker på mer?

texten ovan är ©opyright av mig.

En liten runda på stan med Nevena!

Idag steg jag upp halv 9 och fixade lite saker, duschade och sen åkte jag till  vårdcentralen 10:30 för att kolla mitt lillfinger som jag klämde på Valborg, vilket är ett ganska bra tag sen nu och det har inte blivit bra än. De tyckte att jag behövde röntga det, så jag åkte in till stan och träffade Nevena och gick bort till sjukhuset. Vi satt och väntade i 40 minuter efter att jag hade röntgat det och vi pallade inte sitta kvar så vi gick och shoppade lite istället, haha.
Blev två klänningar från H&M. Söta sommarklänningar tycker jag! Vad tycker ni? (dålig kvalité på bilden.)
När vi shoppat klart så skulle Nevena cykla hem, vi sa hejdå och sen gick jag bort till bussen. Där träffade jag Amanda S och hennes syster Madde.
Alltid kul att vara med Nevena. Hennes humor är kalas!
Nu är jag hemma och är sjukt trött, men ska försöka orka gå en sväng med B iallafall. =)

Kraaam

Från H&M.


header

Hallå hallå! Nu har jag äntligen fixat min lilla header, tack Maria för tipsen. Vi lyckades lösa detta tillsammans via msn, haha.
Vad tycker ni om headern? (Jag har själv gjort den och bilden på "maskrosen" är givetvist tagen av mig).
Egenfotade bilder som laddas upp här i bloggen kommer att vara markerade med copyright, vilket betyder att ni har inte tillåtelse att ta mina bilder. Tack.

Ikväll har jag verkligen bara tagit det lugnt. Det har varit gäster här hela dagen och jag behövde inte vara med, så jag valde att ut och gå en promenad med B. Solen sken och himlen var blå. Älskade sommarväder, är du på väg? Hoppas verkligen det, så man kan sola och bli brun och vara ute och slippa frysa! =) 
Idag började det en ny serie, Privileged. Någon som såg den? Jag kollade bara lite i början, men den verkar bra, så blir nog att kolla på den nästa vecka också.

Puss & kram


inne & ute

 
- Bruna kroppar. Något som är sjukt snyggt är en solbränd kropp.

- Frukt. Det är mycket fräschare, nyttigare än godis och så mycket godare!

- Pengar. Håller ni inte med mig att en fet plånbok inte all känns fel i sommar. Det skulle innebära massor av shopping, hehe.


- Regn. Jag är så trött på allt detta regnandet nu och längtar tills solen kommer fram igen.

- Falska människor. Något jag aldrig gillat och något som alltid kommer att vara ute.

- Godis. Har börjat tröttnat på detta väldigt mycket och nu när det är sommar känns frukt mycket godare!

Natti natti

Mamma sa att mitt rum inte ser så bra ut, haha. Och ja, jag verkligen borde städa mitt rum! Så imorgon blir det städning som gäller! Ikväll har jag även fått ett myggbett. Usch, inte kul. Knotten har börjat komma nu med.
Jag vill ha en mygg- och knottfri sommar med mycket sol och blå himmel med
25 + grader tack! amen. =)
Jag är så sjukt trött på detta regnandet nu. Är inte ni med det? Imorse regnade det lite, men annars har varit uppehåll under dagen, t.o.m så att solen tittade fram ett litet tag. Hört att det ska bli jättefint imorgon? Det får vi hoppas iaf.
Gäääsp nu är det dags att krypa ner i min säng och nana kudden. =)
 
Godnatt, kram!


Design

Ska försöka fixa en ny design så fort som möjligt.

xoxo


Grillkväll

Mamma har bjudit hit en massa folk ikväll vilket betyder att grillen är igång. Älskar grillat, men idag är jag inte så speciellt sugen. En liten köttbit blir det kanske. Har precis fixat lite saker och jag har ingen lust att bara sitta hemma ikväll, men sommarlovet har ju bara börjat så man hinner nog med en hel del, haha.
Nehe, nu ska jag dra mig och hälsa på gästerna, hörs senare.


Myskväll?

Kom hem för en stund sen från Malin. Har suttit vid datorn och letat efter lite bra musik. Några tips? Idag känner jag för att gå en lång och härlig promenad med min vovve, så det är precis det jag ska göra! :) Ikväll blir det nog en myskväll för min del med en film tror jag om inte något annat kul händer, hehe.

Vad ska ni göra ikväll?
Kram J

Klassfest hos M!

Nu har sommarlovet börjat och det invigdes som sagt med en klassfest hos Malin!
Kalas trevligt som alltid med ID08A. En lyckad och härlig klassfest helt enkelt!
Alla har åkte hem nu och jag ska sova här. Malin sover redan, hehe, så det ska jag med göra nu.

Hörs imon, puss & godnatt

Sommarlov!

Hej allihopa nu är det SOMMARLOV!
Lyckades kliva ur sängen kvart i 6, stolt, haha. Dock ösregnade det..
Åt lite frukost och sen var det dags att fixa sig. Tur att lockarna hade lyckats hålla sig under natten, så jag slapp locka om allt.
Fick skjuts in av min käre far till kyrkan där jag mötte Maria och Fanny och sen gick vi in för att lyssna på kören som sjöng i en halvtimme. Efter det gick vi upp till skolan i det tråkiga vädret. Samling i klassrummet för att få våra frånvarolappar och sen var det äntligen sommarlov. Tänk så otroligt snabbt ettan har gått, känns som det var igår man började..
Drog ner till stan för att sedan äta på Jaxx med klassen. Efter det blev det en liten runda på stan med Fanny, och Maria åkte hem. Vi träffade Amanda och Evelina och sen var det dags att ta bussen hem. Sen träffade jag Linnéa på bussen och snackade om lite allt möjligt.
Har precis vilat en liten stund så nu ska jag fixa iordning lite här hemma och sen ska sommarlovet invigas med en liten klassfest hos Malin. Trevligt!

jag idag.  Love, J

Allt fixat.

Nu är nästan allt fixat inför morgon dagen. Ska försöka kliva ur sängen vid halv 6. Tror inte jag lyckas, haha.
Lyssnar på NRJ och känner att det är dags för mig att krypa ner i min säng för att få lite sömn.

Sovgott & godnatt puss!

Sugen på att ta studenten? javisst!

Visst blir man sugen på att ta studenten när man har sett vit/svartklädda och sjungandes treor överallt denna veckan!
Men det är bara 2 år kvar nu, så bara till att bita ihop, för snart står vi där kära ID08A!
 Var bara två lektioner idag igen. Började med tyska, som var otroligt slappt. Sen blev det idrott, inte mycket som hände där heller, som självklart avslutades med sportfrågor.
Drog ner till stan med Fanny och sökandet efter armband började, men hittade inget som jag ville ha, så det fick bli en ring istället.
Vi köpte lite godis och gick upp till skolan igen för att se när treorna skulle springa ut. Satt där ett bra tag och bara tog det lugnt, käkade godis och lyssnade på lite musik. Sen började musiken spelas och skrikandes treor kom utspringandes!
Ner till busstationen där jag träffade min moster, blev ett kort samtal för jag skulle hinna med bussen. Tror faktiskt att jag somnade sen, haha.
Hemma nu och då blir det till att fixa sig inför imorgon till skolavslutningen.  Sen är det äntligen sommarlov!
Imorgon är det kyrkan klockan 8, upp till skolan en stund och sen blir det käk på Jaxx med klassen. Håller tummarna för det blir lika fint väder som det var idag.
Ska snart gå en sväng med min vovve med. Det skulle hon tycka om. :)

Vi hörs, puss!

Godmorgon!

Solen skiner ute och fåglarna kvittrar! Kan det inte vara sånt här fint väder imorgon med?

Sitter och fixar mig lite nu innan det blir att dra sig till skolan. Inte alls någon lång dag, slutar 12, skönt.
Så det blir ner till stan sen och fixa det sista inför imorgon.

Vi hörs senare, puss!

tionde juni

Och då har även jag skaffat en blogg!

Jag ska snart krypa ner i min sköna säng, eftersom klockan är väldigt mycket och jag måste orka med sista skoldagen imorgon, för sen på fredag är det skolavslutning!

Dagens lektioner bestod av tyska och stadsvandring på svenskan. Jag redovisade om Birger Sjöberg i ösregn och alla var lagom blöta när vi var tillbaka i skolan igen, haha.
När vi slutat blev det ner till stan med Maria som köpte det sista inför skolavslutningen. Sen fick det bli Pastabaren.
Jag har säkert varit i varenda butik för att leta efter ett halsband som ska passa min outfit på fredag, men utan resultat. Mitt i allt sökande kom jag på att jag har ett halsband hemma som skulle passa fint. Så nu återstår sökandet bara av ett armband.

Nu blir det sängen för min del! Godnatt.


RSS 2.0