Your body is a wonderland

Hej på er!

Jag är så trött. Vaknade precis efter att ha sovit en stund efter att jag kom hem. Gud så skönt det var.
Hoppas allt är bra med er! Jag är rysligt trött. Ska bara äta upp min lunch och sen är det utomhus som gäller.

Min dag igår:
Steg upp vid 9 & gick ut till stallet. Släppte ut dom 3 som inte skulle ridas och sen gav jag dom andra 2 frukost. Mockade och fixade hela stallet under tiden som dom åt, sen kom mamma och vi red ut i skogen på våra hästar. Efter det hämtade pappa och jag havre, sen när stallet var helt klart gick jag hem och tränade. Efter träningen blev det dusch & frukost och sen fixade jag i ordning mig. Övningskörde lite sen med mamma, gick bra.

Vid 18-tiden fixade jag lunch och så kom Emilia och vi började fixa oss. Sen bar det in mot stan där vi skiljdes åt varsitt håll.
Jag träffade Yazmina och Emilia träffade Elin. Blev krogen en sväng, sen mot Oleo med Yazmina, Hampus och Anton där vi träffade på Amir! Pratade lite med honom och jag uppfattade honom som jätte trevlig, plus att han var mycket längre än vad jag hade trott! :) Sen gick jag och Yazmina till krogen där vi träffade ett gäng killkompisar. Vid halv 3 drog jag och två killar till efterfest. Trevligt! Somnade vid 9 och sov till 12, så ni förstår nog att jag är trött ;)

Min dag idag än så länge:
Vaknade upp vid 12 och så skulle vi åka hem. Hemma vid 13 och då blev det lite frukost och sen somnade jag vid 14 och sov till 17:30. Gud så skönt, skönt, skönt. Fortfarande grymt trött, men ska inte sova mer nu förrän jag ska gå och lägga mig. Ikväll blir det städ och plugg för min del. Orkar jag? Nej, men jag måste. suck.

I'm dancing a lot and I'm taking shots and I'm feeling fine

Precis gjort lite lunch nu. Blev ryggbiff och sallad. Idag övningskörde jag också lite med mamma :)
Nu har Emilia kommit och vi ska fixa oss nu inför kvällens händelser! Hörs kanske senare så kan jag berätta mer om min dag idag :)

arrrrrgh

nu är jag arg. tv;n som jag lånade av mamma och pappa är död. och det är sjukt irriterande. vill hämta hem min egna nu. min fina lilla platta. I want my TV NOW!

because you are so damn awesome

vädret är såå inte underbart. Jag vill ha dom varma sommarnätterna nuuu.
Min tv mår inte bra.. så ska kolla vad som är felet med den. annars händer det inte så mycket här hemma, ska bara ta det lugnt ikväll då jag förmodligen ska ut imorgon! Awesome. Men det blir kanske lite plugg ikväll om det inte finns något bra på tv;n. om den nu vill leva vill säga...

talk to you laaater


told you from the start, baby from the start

Hej på er!
Idag har jag städat en massa i stallet och än är det inte klart. Men har varit och handlat nu en massa saker som behövdes och jag har precis fixat en sallad nu till lunch. Ska vila lite här hemma innan jag ska till stallet och städa mera. Har eldat en massa idag, skönt att bli av med skräpet, haha.


halfway between wrong and right

Ikväll kom syster och hennes kille hit med paj, vaniljsås, chips och cola som vi mumsade på. Sen kollade vi på filmen Brudens bäste man. Jätte trevlig kväll! :) Nu har dom precis åkt hemåt och jag sitter och lyssnar på musik som vanligt, haha. Ska plocka undan lite och sen blir det nog datorn en stund till innan det blir sängen.

Godnatt! ♥

a new beginning

Blev inget springande idag tyvärr. Hade ont i foten efter att jag hade varit i stallet, så det var lite tråkigt. Hatar att ha ont! Ska kolla upp om det är något fel på foten.

Har ni haft en bra dag annars?
Det har jag. Jag sov bättre inatt. Sovit dåligt i 5 nätter nu ju och nu äntligen lyckades jag sova rätt bra. Hade inte bangat på fler sovtimmar, men skulle upp och släppa ut hästarna. Men gick och la mig sen en stund på eftermiddagen en timme, haha.
Städat lägenheten också. Rensade lite i köket och fick lite bättre ordning där. Skönt! Har gått och dragit på det men nu äntligen fick jag det gjort. :)


a good day

Igår var jag och Emilia på bio. Vi såg The Last Song. Riktigt bra var den och asolut sevärd! Glöm inte att ha något att torka tårarna med, hehe.
Efter filmen åkte vi och handlade lite, sen körde vi hemåt till mig. Vid elva tiden kom några killkompisar. Det lagades lite mat, satt och sjöng och kollade på tv. Haha, mycket trevligt i alla fall. Dom drog sig hemåt vid två tiden och sen somnade jag väl vid 4? En bra dag var det :)


Följ min blogg på Bloglovin!




klicka på bilden.

 

If you fall for me I'm only gonna tear you apart

God morgon!
Vaknade och hörde att det regnade ute. Jäkla skit väder.. Vill ha sommar med blå himmel, sol & värme nu! Var är våren? Det är inte höst vi vill ha.
Jag sov inte så gott denna natten heller, vilket är min femte natt som jag inte sovit bra. Åh vad kul... Förstår inte ens varför jag är uppe nu ändå. Men det beror på att min lilla vovve ville ut så har precis varit ute med henne en liten snabbis och nu ligger sötnosen vid mina fötter. :) Funderar dock på att krypa ner i sängen igen. Hade varit så skönt..


Why does it hurts so much..

Broken once. Broken twice. I'm done trying.

Ja som jag sa? NATTMÄNNISKA.. Nej men har precis haft ett nattbesök från min kära syster och hennes pojkvän och pratat massa minnen och annat som jag behövde prata om. Mycket trevligt som vanligt!♥

Lyssnar på lite musik, har vovven brevid, tänker igenom en massa saker som hänt.. Och nu ska jag ge sängen ett försök tänkte jag. Soooooova. Mmmmm... Denna natten kanske jag sover gott? We just have to wait and see..

Säkert många som redan ligger och nanar kudden.. men godnatt ändå! :)


if you want it - come and get it

Precis duschat och känner mig som en ny människa. Underbart!

Min dag har varit lugn. Har mest suttit vid TV;n och datorn och sen var jag ute i stallet och fixade hästarna och sen har jag ju då duschat.

Imorgon händer det lite mer. Då blir det först skolan, sen hem och fixa allt som ska fixas, sen blir det in mot stan igen och möta upp Emilia och kolla på bio! Var ett tag sen jag var på bio så det ska bli mysigt :)


just a sexy girl

Volymen har vridits upp högt nu när jag lyssnar på musik. Måste vara höööögt.
Ska ut till stallet snart, sen ut och gå med vovven. Nice day.

Gick inte och la mig förut utan har varit vaken hela dagen nu, wow, haha. Är sjukt trött, men nattmänniska som jag är så lär jag bli pigg om några timmar igen. Ska försöka krypa ner i sängen innan ett inatt i alla fall tänkte jag.


I'm better off without you here by my side?

Ingen bra natt. Ingen bra sömn. Nej inte bra alls. Har inte lyckats sova bra alls på typ 3-4 dagar nu. Åh vill sova BRA. Funderar på att dra täcket över mig snart. Är ganska trött. Men då kanske jag inte lyckas somna inatt heller.. Så kanske lika bra att vara vaken. Gäääsp. Hej huvudvärk. Har ni också såna preioder då ni sover jättebra ett tag och sen inte alls bra?
Har precis kollat på en söt film i alla fall. :)



So no there is no longer you and I, you and I

Fortfarande pigg. Känner dock hur tröttheten närmar sig..
Måste försöka sova snart. Ska upp om 5 timmar. SUCK!


Even though it hurts, it was the right thing to do

Riktigt skönt att ut & gå förut, men det var rätt kallt brrr! Nu sitter jag här och fryser faktiskt.
Är inte ett dugg trött eftersom jag har sovit till och från hela dagen. Hur ska jag kunna somna inatt?

Ska kolla om det är något bra på tv;n annars sätter jag nog igång en film!


You can forget everything

I feel so damn good today!

Ska ut och gå snart tänkte jag, då jag inte var ute och gick igår. Fastnade vi TV;n haha.


I know I'm playing with fire, but I don't know why


Ut i friska luften

Nothing left for me to say
There's no more wicked games to play
It's time for me to walk away


Ska ut och gå med min vovve om en stund. Ut i den friska luften. Ska bli skönt att få in lite syre i hjärnan. Det har duggat till och från hela dagen så luften känns lätt. Usch, jag känner hur trött jag blev nu. Blir soffan en stund, sen promenad.


tänker på min stjärna. det är den som försöker hålla mig stark..

Man lyser inte alltid lika starkt som en stjärna

Idag är det en sån där dag då jag inte orkar göra någonting. Mår inget vidare alls. Det beror INTE på gårdagen. Men, man får må dåligt ibland. Man kan inte alltid lysa lika starkt som en stjärna.

Tror jag ska öppna boken och läsa lite?
Orkar jag det? Nej. Måste jag göra det? Ja.


100509

God morgon!

Vaknade för ett par timmar sen, åt lite frulle, kollade på tv, men sen gick jag och la mig i sängen igen och har precis vaknat.
Blev en trevlig kväll ute igår med Yazmina och två vänner.

Blir till att plugga som fan sen. Åh vad kul...

    

Middag

Hemma hos familjen blev det middag. Älgkött, potatis, morötter och sås. Mumma. Längesen jag åt middag hemma hos dom, typ 1-2 månader sen, haha. Sen blev det ut till stallet och fixa hos hästarna.

Kom precis hem för att hämta lite saker men ska nu ut till stallet igen för att rida min häst.

Talk to you later, sweeties


Laddar om till ikväll

Precis vaknat. Gick och la mig i sängen såklart. Gud så skönt det var! Lite trött fortfarande men nu ska jag ladda om till ikväll! Blir ut med min fina vän Yazmina♥

Nu ska jag hem till papi, mami och min lillebror en stund och hälsa på dom. Var ett tag sen jag var där.


Trötttttt

Igår blev det grillfest med trevligt folk. Inte så mycket att städa idag, då jag städade i natt för att jag inte kunde somna... Suck på det. I alla fall, nu är det städat i lägenheten och det ser normalt ut.

Precis pratat en stund med Yazmina i telefon. :) Är riktigt trött nu. Hmm undra vad det kan bero på?.. Tror jag ska slå på tv;n och kolla en stund, eller så blir det sängen. Älskade säng.

Ciao


God morgon!

Hoppas att ni har sovit gott för det har inte jag!
Vädret är inte heller kul och jag är trött trött trött. Ingen aning vad som händer idag, vi får se helt enkelt.
Vad ska ni göra idag?♥


Taggar för kvällen

Hästarna är klara. Nu kommer min kompis Thomas, sen ska vi hämta Frida och handla :)

Helg!<3

Nu är det äntligen helg för min del! Kom precis hem och nu ska jag äta en kycklingfilé sen ut och rida min häst. Sen träffa Frida så ska vi handla inför kvällen. Grillfest! Dock ser ju vädret inte lovande ut att grilla, men vi får använda stekplattan då, haha.
Talk to you later readers..

GOOD MORNING!

Har ni sovit gott? Det har INTE jag. Tog ett tag för mig att somna.. Sov lite mer än 4 h kanske? Snark.. Skolan here I come!


Gladiator - min favoritfilm!

Någon mer än jag som sitter och kollar på Gladiator på 6:an?












Ehm.. ja just det.

Hur tror ni det går för mig att städa då? Hehe ja just det.. Inte så jättebra kanske. Disken är klar i alla fall. Nu ska jag hänga tillbaka alla kläder på sin rätta plats. Talk to you laaaater.


STORSTÄDNING

Precis som det står på rubriken ovan så är det det som gäller ikväll. STORSTÄDNING. Så det är bara till att sätta igång antar jag? "Bara vila lite till.." "Nej nu ska jag sätta igång!" "SMS! Ska bara kolla.." NEJ NU MÅSTE JAG SÄTTA IGÅNG! Annars kan jag sitta här och glo i skärmen tills att det blir tolvslaget haha :) 

Har ni några planer inför helgen?♥ 

Sitter på bussen..

Sitter på bussen nu på väg hemåt. Blev inget solande igår så ska sola nu :)
Ciao!

Mot stan!

Nu ska jag in till stan och om en stund träffa Emilia!
Hörs när jag är framme. Ciao!


Havremjölk?

Nu har jag precis ätit frulle. (Jag kanske borde kalla det lunch?) Ska snart dricka mitt dagliga glas c-vitamin brustablett och sen blir det till att fixa sig.

Jag kom på för en liten stund sen vad det var jag hade drömt om i natt. HAVREMJÖLK MED CHOKLADSMAK. Eh, ja okej? Minns i alla fall att jag hatade smaken. Usch och fy inte alls så gott som jag trodde att det skulle vara. Igår kväll smakade jag en "Havredryck med chokladsmak" i en festis/mer-förpackning. Blää.
Har någon av er druckit havremjölk?

Tar nog med mig min lilla laptop till stan sen så jag kan uppdatera mer under dagen, för det blir ett par timmar där..

Nu ska jag fixa mig, hörs sen!


den bruna smakade jag igår..

Good morning sunshines!

Hoppas att ni har sovit gott, för det har jag! Sov lite för gott, haha.. Lyckades inte ta mig in i drömmarnas land i natt, men gott sov jag ju ändå, so that doesn't disturbs me.

Idag ska måste jag plugga plugga plugga, sen blir det lite shopping med min vän Emilia!


your touch, your mouth on my skin, damn.

Blir även ett nattinlägg denna natten. Kan inte sova, är hur pigg som helst.
Många av er ligger säkert redan och nanar på kudden och är inne i drömmarnas land..

Ska nog ge sängen ett försök nu och kanske lyckas jag också öppna den gyllene porten in till landet där alla drömmar är tillåtna & är sanna...♥

Godnatt, sov gott!♥


Några bilder


innan vi åkte och handlade


potatisen innan det åkte in i ugnen. många och SMÅ.
typ lika stora som ett halvt pekfinger som störst, haha.


rätt grader.


lite hamburgarkött.


Emilia och hennes kamera.



M e r   b i l d e r   k o m m e r   i m o r g o n !   Emilia har en aning bättre kamera än mig som ni ser, haha.. Så hon tog lite fler bilder som kommer upp imorgon. :)


Promenad

Efter maten fixade jag hästarna och Emilia fotade. Bestämde oss att ut och gå en sväng, så kom precis hem från promenaden och Emilia har åkt hem. Alltid lika trevligt med den bruden!

Min fot, som har gjort ont lite till och från i några veckor har inte blivit bättre, bara sämre. Har ont i den nästan hela tiden och kan knappt springa. Kul.. NEJ. Måste nog till Idrottskliniken och kolla upp foten så att det inte är något.

Några bilder från idag kommer upp snart.


Määttta

Nu har vi ätit oss mätta! Bilder kommer sen.
Nu ska vi ut en sväng och få en liten nypa luft :)
Ciao, talk to you later

Solen skiner!♥

Sitter och väntar på att Emilia ska komma så tänkte slänga in ett inlägg under tiden som jag väntar på henne!

Just nu skiner solen ute, yes yes, mer sol tack & blå himmel! och kanske 25-30 plusgrader också?

Ville bara säga att era kommentarer gör mig så himla glad. Tack!♥
Om ni har några frågor så var inte rädda för att fråga på. :)

Kram på er fina läsare♥


Ändrade planer, - but I don't mind

Blir inget grillande då vädret inte ser så lovande ut. MEN det gör absolut inget alls. För istället ska Emilia och jag köra en myskväll hemma hos mig! Blir först ner och sola så klart, sen ska vi handa och sen åker vi hem till mig. Sen ska vi ut och gå en lång runda. Blir säkert hem till mig och kolla på film efter det. Mysigt!
Jag får helt enkelt att vänta med att grilla på fredag med många fina vänner istället! ♥

Nu ska jag ta tag i städandet och få det till att se ok ut här hemma, haha.  

Har ni grillat i år än? ♥


bild från en grillkväll med gänget 2009 på påsklovet.

Awesome day

Detta känns som en bra dag, tycker ni inte?

Jag är utvilad. Förkylningen är mycket bättre (JAAA!), jag har precis duschat och känner mig super fräsch, ska nu måla naglarna och sen plugga lite och städa undan lite här, det kanske vore en bra idé? Jag ska snart träffa min vän Emilia och åka iväg och sola. Sen ska vi gå och handla lite och sen gå bort och grilla. (första gången för min del iår haha) Sen ska vi gå ca en mil hem. Låter som en mysig dag eller hur? Hoppas det inte regnar bara så är det lugnt. Men då har vi paraply!

Lunchen

Hahaha ingen trumvirvel precis, men enkelt var det i alla fall. Makaroner och falukåååv!


Hahah kärlek till vår fattiga humor♥


God morgon/God middag!

Hej på er sunshines
Vaknade för drygt en timme sen och har sovit som en prinsessa i natt. Var några dagar sen jag sov så här gott.
Just nu håller jag på att fixa lite lunch. Slänger in en bild sen på vad det blir för något.. Nu måste jag springa tillbaka till köket och kolla stekpannan!
Har ni också sovit gott? ♥

Nattblogg

Kan inte sova.. Sov en stund när jag kom hem förut. Varit så trött igår och idag. Feber suger. Men har inte feber längre, bara ont i halsen. Ingen röst typ, haha.

I måndags var det först hem till min dude Nevena och ha en frukostdejt, haha. Big breakfast. Sen bar det av mot skolan och sen ner till stan. Köpte lite fika och träffade sen Emilia och hade en fikastund i bilen med henne och pratade om allt. Sen kom Josefine, så åkte vi till träningen. Dock var Josefine och jag bara med i typ 20 min, haha båda hade feber.. Så det blev sängen sen när jag kom hem.

Idag (tisdag) så var det först skola, sen ner till Pastabaren med Maria och hade min lilla laptop med mig så vi satte igång min webcam och läskade (stavas det så?) Fanny med maten och den älskade colan, haha. Sen blev det bussen hem och sov sen ett par timmar. Sen har jag suttit vid datorn, men inte lagt upp ett enda inlägg? Dåligt av mig, måste bättras på den fronten.

Nu känner jag att det är dags att fixa sig för att krypa ner i sängen.
Hoppas ni haft en bra dag och godnatt till er fina läsare!♥


Oh my gosh


Baby, let me love you down. There are so many ways to love you.
Baby, I can break you down. There are so many ways to love you.


"jag är inte vem som helst, för jag är speciell"

Vill bara säga att ingen är den andre lik. Alla är speciella. Du är unik och var stolt över den DU är.♥

Lyssnar på musik, bla en låt som har en mening i sig som i rubriken till detta inlägget. Snart är det dags för mig att krypa ner i sängen in i drömmarnas värld..

Hoppas att alla har haft en fin helg.♥
Puss godnatt


"och sen så jag bara.. bla bla.."

Pratar med söta Fanny i telefon. Vi snackar om ALLT möjligt, haha. Bäst.
Har bevisat återigen att mitt MVG i hemkunskap var rätt betyg för mig. Mumma.

Vaknade vid halv två idag. Somnade någon gång vid 5 inatt? Motion på ca 1 mil kl 4 inatt. Love it? No, hate it. Det var så jääävla kallt. Frös som fan. Men.. det var bara till att bita ihop för hem skulle jag! Hoppas verkligen att jag inte blir sjuk nu igen bara för att jag inte hade vantar och mössa eller tillräckligt med kläder på mig..

Ciao my cool readers, talk to you laaater

RSS 2.0